Servicetekniker med elektronikkunskap

Surte/Göteborg, Sweden

Som Servicetekniker hos KraftPowercon kommer du att ha en bred och stimulerande roll som både innefattar mycket arbete ute hos kund men också koordinering och support från kontoret i Surte. Du kommer arbeta mot den marina sidan vilket gör att ditt arbete kan ta dig till många olika delar av världen där du felsöker och reparerar utrustning på plats på kundens fartyg. Arbetet kan ske individuellt eller så arbetar du tillsammans med andra tekniker från systemleverantörer eller kunden själv. Du kommer bli KraftPowercons ansikte ut mot kund och får i den här rollen möjligheten att självständigt driva dina ärenden från början till slut. Då du kommer arbeta nära slutkund får du även en viktig funktion i att ta lyssna in feedback och ta med den tillbaks in i den egna organisationen som en del i utvecklings och förbättringsarbetet.

 

Lämplig bakgrund Vi söker dig med gymnasieutbildning i elektronik eller teknik och som har erfarenhet av att arbeta med självständigt problemlösande inom elektronikområdet. Alternativt har du arbetat inom något närbesläktat och har ett stort intresse för teknik och elektronik och är beredd att lära dig arbetet hos KraftPowercon. Har du exempelvis arbetat som fartygselektriker, elektronikreparatör eller mekaniker på den marina sidan är detta meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att resa i ditt arbete och att du trivs med detta då det kan bli tal om upp emot 180 resdagar per år.

Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift och har du även språkkunskaper i koreanska eller kinesiska är detta meriterande. Utöver detta behöver du goda IT-kunskaper samt ha körkort för personbil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i den här rekryteringen.

 

Viktig information Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW:s kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.

Contact person

Office Gothenburg

info@kraftpowercon.com

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Servicetekniker med elektronikkunskap
Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Please provide your phone number.
Please provide your birthdate in the form YYYY-MM-DD ex. 1983-04-27.
Drop your picture here or click
Please provide a motivation.
Drop your documents here or click
Please provide at least one document (ex CV, letter, grades)
    The file size cannot exceed 10 MB
    Please send the documents in PDF or Word format.
    Please approve the Privacy Policy.

     

    5 %